maandag 1 maart 2010

Paasketting paspop of dressman

Romantische hanger voor je paspop of dressman.
Voor de wit liefhebbers heb ik een ketting gemaakt van klimop ranken.
Deze ketting draai je in elkaar en zet deze op jou hoogte vast met ijzerdraad.
Daarna maak je een soort broche met je favoriete bloemen eieren of andere leuke dingen.
Ik heb er een parelketting met witte veertjes in verwerkt die je later altijd om de nek van de pop kunt hangen ook leuk na Pasen.
Verder heb ik lint gebruikt waar ik onderaan een kievit eitje heb geregen .
Dezelfde ketting maar dan gedecoreerd met roosjes en pareltjes samen met kievit eitjes
en lint.
Als het blad uitdroogt kun je deze verwijderen en blijven de ranken over
ook erg mooi hoor als je een drukke broche hebt is dat direct al mooier.

Heel veel plezier
Ik kon het niet laten vanavond om na mijn werk toch nog wat de
knutselen.

6 opmerkingen:

Bonjade zei

Wat een prachtketting zeg. Mooi zo gestijld ook.

Over je vraagje. Heel veel van die gadgets kun je krijgen door bij een ander erop te klikken, althans op de naam ofzo ervan. Voor zo'n teller klik je bijv bij mij eronder op het woord neocounter en dan kom je er vanzelf.
Hoe het dan precies gaat weet ik niet meer maar je zit in ieder geval in het programma.
Net als muziek op mijn blog klik je ook bij krijg nieuwe muziek(engels) en kies maar uit....
Hoop dat je hier wat aan hebt.
Fijne dag

parels in het paradijs zei

Waaauw, wat beschilder je de eieren prachitg. Ook de hele sfeer van je blog is mooi. Leuk dat je ook op mijn blog bent komen kijken. Groeten van Lilian

brocante roos zei

Hoi Yolanda,
Bedankt voor jouw lieve reaktie. Bloggen is idd erg tijdrovend. Ik moet eerlijk bekennen dat ik het soms een beetje te veel vind. Ik wil heel graag bij al mijn volgers ook een reaktie achterlaten en dat zijn er bij mij inmiddels over de 100. Ik kijk dus iedere avond of er weer nieuwe posten geplaatst zijn, sla ik een avond over dan moet ik weer zoveel inhalen. Maar goed, het is natuurlijk fantastisch dat er zoveel lieve dames (ik ken geen mannen hier op Picasa)reageren op een post. Ik wil jouw zeker niet ontmoedigen hoor want het plezier in het Bloggen overheerst.Zo, even iets anders; wat kun jij prachtig schilderen!!! Wat lijkt mij dat heerlijk als je dit zo goed kunt en ook zo ontspannend. Ik hoop nog veel van je te gaan zien. (normaal gesproken ben ik niet zo lang van stof hoor)
Lieve groet, Marjan

Cindy at her Country Home zei

Hallo Yolande,

Ben er helemaal stil van... heel mooi je blog! En welkom in "blogland", ik ben in 2008 begonnen eigenlijk zomaar dankzij mijn dochter en ik herken het dat je dan niet achter de pc vandaan te krijgen bent. Nu moest ik thuis toch echt wat doen aan de voorjaars schoonmaak voordat m'n huis wegloopt dus was heel streng voor mezelf om even een pauze te nemen in het bloggen. M'n "winterhuis" heb ik weggeveegd met de bezem en over een week zal m'n huis gehuld worden door de lente... (kan niet wachten op dat heerlijke lente zonnetjes) Ik kan je vertellen dat het echt heel bijzonder is en heb door mijn blog al diverse lieve, warme mensen hebt leren kennen en zelfs ook "live" ontmoet, echt zo leuk! Ik zie dat jij ook zo creatief bent, heerlijk is dat hé. Bij mij gaat echt het ventieltje los als ik mijn TE vele hobby's kan doen na zo'n heerlijk dag werken, lekker ontspannen. Het ventieltje gaat NIET los als ik zoveel prachtige en mooie inspiratie krijg van het lezen van de vele geweldige blogs waaronder die van jou. Ik ben inmiddels verliefd en betoverd door die prachtige eieren die je beschildert, aaaaarrrghhhhhh gil ik hier uit achter m'n beeldscherm. Echt te GEK. Ben blij dat jij m'n blog hebt gevonden zodat ik altijd bij jou kan komen kijken en lezen. Wat een prachtige dochters heb je ook, hele mooie foto en zeker om trots op te zijn. Kijk uit naar je volgende post, lenteliefs en hartengroeten van Cindy x

Irma zei

Heej Yolanda,

Jaaaa dat zijn de echte creatievelingen die na een dag werken nog zoiets moois maken, enig en zo leuk voor allerlei doeleindes te gebruiken je gebruikt mooi materiaal.
Ik heb een paspo[ waar niets aan of op hangt dit is wel een heeeel erg leuk idee, THANKS;-)

Lieve groet irma

Anoniem zei

een heel leuk idee, ik heb zelf geen 'blog' maar ik kom toch lekker eens stiekum bij je kijken

Renate

Pagina's